Juridisk
Rådgiver

Job på Samsø

Læser du lovtekster, som vi andre læser madopskrifter? Skal der mere til end ISO og CE-mærkning for at give dig sved på panden? Og holder du af godt kollegaskab, smuk natur og en lækker frokostordning? Så er du sandsynligvis lige den juridiske rådgiver, vi står og mangler på Samsø.  

ExamVision er globalt blandt de førende producenter af avancerede lupbriller til læger og tandlæger, og vores lupbriller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Vi søger nu en juridisk rådgiver, der kan hjælpe os med at holde skruen lige i vandet i den til tider komplekse verden som producent af medicinsk udstyr. Jobbet består i at yde juridisk bistand og rådgivning i forhold til ExamVisions mange komplekse problemstillinger og snitflader, internt og eksternt.  

Det er vigtigt, at du er dygtig til systematisk at tilegne dig viden inden for juridiske områder, som fx GDPR, medicinsk udstyr (MDR), personalejura, CE, ISO samt kontraktuelle forhold med forhandlere og leverandører. Du vil få ansvar for afklaring, opdatering og vedligehold, så du til enhver tid bidrager til at sikre, at vi overholder den gældende lovgivning inden for alle relevante områder.  

Du skal have baggrund i en tilsvarende stilling. Du kan være uddannet jurist eller have anden erfaring med at forholde dig til lovgivning og standarder. Dit moralske kompas skal være yderst veludviklet, og det er vigtigt, at du besidder en strategisk evne til at holde det overordnede mål for øje.    

Du skal være tryg ved:  

  • at tage ansvar for tolkning af kompliceret lovtekst  
  • at agere bindeled, når en kollega har behov for ekstern ekspertassistance  
  • at sparre med en kollega, der har komplicerede, faglige dilemmaer  
  • at formidle kompliceret stof i en forståelig form på mange niveauer  
  • at være udførende i opbygning/tilretning af systemer, kontrakter og forretningskritiske skrivelser  
  • at det skrevne virksomhedssprog ofte er engelsk. 

Din placering i organisationen vil være som stabsfunktion med direkte reference til vores CEO.  

ExamVision er i kraftig vækst, og du skal trives i en omskiftelig hverdag. Vi arbejder værdibaseretmed bidrag fra alle, for at skabe et stærkt fællesskab og en engageret kultur virksomheden rundt. Du vil få daglig kontakt med mange af husets afdelinger, så det er væsentligt, at du trives i et tværfagligt samarbejde med kolleger, der sætter den faglige barre lige så højt som det gode kollegaskab.  

ExamVision er placeret på Samsø, og vi håber, du har lyst til at bosætte dig på øen - hvis du ikke allerede bor her.  

Interesseret? 
Så søg snarest muligt og senest den 20. december 2021da vi løbende indkalder til samtaler. Send venligst din ansøgning til job@examvision.com. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til os på 8792 1210.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.