Kvalitets-
medarbejder

Job på Samsø

Har du lyst til at være en del af et produktivt og dynamisk team? Har du flair for kvalitet og fokus på detaljen? Så er du måske vores nye kvalitetsmedarbejder.

ExamVision er en lokalt forankret Samsø-virksomhed med produktion af individuelt tilpassede lupbriller til tandlæger og kirurger over hele verden. Vores lupbriller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Vi oplever stor succes lige nu og har derfor forrygende travlt.

Vi søger en kvalitetsmedarbejder til at varetage vores indgangskontrol (kvalitetstjek) af ny-indkomne varer, eksempelvis lys og delkomponenter. Derudover kommer du - efter behov - til at give en hånd i varemodtagelse, lager og produktion. Som vores nye kvalitets- og ansvarsbevidste kollega får du en varieret hverdag, og det er derfor vigtigt, at du kan omstille dig til nye opgaver med kort varsel. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har relevant erfaring fra lignede ansættelser.

Vi tilbyder fuld oplæring og gode ansættelsesvilkår på ExamVision, hvor du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og et stærkt sammenhold.

Interesseret? 
Send din ansøgning til os hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Stillingen, som er fuldtids, ønskes besat snarest, men vi er fleksible. Send venligst din ansøgning til job@examvision.com.

Vi gør opmærksom på, at virksomhedssproget på ExamVision er dansk, hvorfor gode danskkundskaber er en forudsætning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til vores kontor på 8792 1210 eller sende en mail til job@examvision.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. På forhånd tak!