Marketing
Coordinator

Job på Samsø

ExamVision er globalt blandt de førende producenter af avancerede lupbriller til læger og tandlæger, og vores lupbriller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Vi oplever stor succes lige nu og har forrygende travlt. Derfor søger vi endnu et skarpt hoved til Marketingafdelingen i vores hovedkvarter på Samsø.  

 Vi har stort fokus på at levere den højeste kvalitet af individuelt tilpassede lupbriller til vores slutkunderDerfor stræber vi også efter at levere et tårnhøjt niveau på vores kunde- og markedskommunikation på alle platforme. 

Har du gå-på-mod, et godt overblik og interesserer du dig for effektiv kommunikation på forskellige platforme? Synes du, det kunne være fedt at arbejde med global branding og markedsføring af verdens mest eftertragtede lupbrille? Så er du måske vores nye kollega, der skal hjælpe med at vedligeholde og udvikle vores brand og kommunikation på over 35 markeder kloden rundt. 

I stillingen som Marketing Coordinator vil du indgå i et mindre, men velfungerende in-house MarCom-team, der dækker de fleste kompetenceområder og kanaler inden for marketingområdet. I det daglige vil du sparre med det øvrige team, en række interne kollegaer samt ikke mindst vores 38 forhandlere i ind- og udland. 

Du får: 

 • en travl og afvekslende hverdag, hvor teamwork og godt samspil med kollegaer internt og forhandlere eksternt er kernen i en sjov hverdag, hvor vi sammen skaber gode resultater 
 • masser af hands-on samt nye, faglige erfaringer og nye udfordringer inden for MarCom 
 • mulighed for at lære og bruge din faglighed og erfaring på et ret unikt og specialiseret produkt- og markedsområdesom rækker langt ud i verden. 

Dine opgaver omfatter en bred vifte af MarCom-opgaver og er en blanding af tilbagevendende driftsopgaver samt projekter og opgaver, hvor der skal udvikles og tænkes helt nyt.  

Dine opgaver bliver blandt andet: 

 • Løbende forhandlersupport ift. MarCom-aktiviteter  
 • Deltage i eksekveringen af marketing- og kommunikationsplaner ifm. nye markeder, nye produkter og andre større projekter – herunder koordinere udvikling og fremstilling af analoge og digitale tiltag  
 • Deltage i analoge driftsopgaver: Oversættelser, korrekturgange, tryksagsbestilling, stillingsopslag, emballageudviklingfotosessions mm.   
 • Deltage i digitale driftsopgaver: Nyhedsbreve, opdatering af web, ekstranet (DealerNet), Intranet samt SoMe-kanaler osv. 
 • Deltage i planlægning og koordinering af messer og events for ExamVision og vores forhandlere. 

Du har  

 • en relevant uddannelse inden for marketing, samt nogle års erfaring som koordinator – meget gerne inden for B2B.  
 • forståelse for og interesse i såvel klassisk offline marketing som i de mange spændende, digital kanaler og muligheder derude. 
 • Gode engelsk- og danskkundskaber er en forudsætning, da al kommunikation ud af huset foregår på engelsk, mens virksomhedssproget internt på ExamVision er dansk. Desuden kan du arbejde i MS Office og muligvis også til CMS (Umbraco), Adobe-pakken eller andet af det isenkram, vi bruger. 

Desuden er du serviceminded, selvkørende og skrap til at prioritere og eksekvere på aftaler. Du er rummelig og fleksibel, også med din tid, og du har forståelse for, at dagligdagen til tider kan være lidt uforudsigelig og foranderlig. Til gengæld skal du være klar på at have det sjovt og brænde for det, du laver. 

Interesseret?  Så søg snarest muligt og senest den 12.4.da vi løbende indkalder til samtaler. Send venligst din ansøgning til job@examvision.com.  
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til vores CMO, Per Eggen, på tel. 6166 7563.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. På forhånd tak!  

 

Om os! 
ExamVision blev etableret i 2001 og er siden da vokset megetVed indgangen til 2021 var vi over 50 medarbejdere og vores ambition er, at holdet vil vokse betragteligt i de kommende år. Vores Strategi 2025 – kaldet ”The Next Journey” – har som mål, at vi tredobler forretningen frem mod ’25. 

ExamVision har vundet den internationale Red Dot Design Award fire gange og den danske Gazelle-pris fire gange. 

Som medarbejder hos ExamVision ligger din arbejdstid fra mandag til fredag middag, og du får derfor masser af tid i weekenden til at nyde Samsøs smukke natur, finde tid til fordybelse og ro eller besøge venner og familie. Vi lægger stor vægt på work-life-balance, så du får mulighed for et afbalanceret liv i overskud og trivsel.