Skarp optiker til vores
produktion på Samsø

Job på Samsø

ExamVision er globalt blandt de førende producenter af avancerede lupbriller til læger og tandlæger, og vores lupbriller er i front på optik, ergonomi, kvalitet og design. Vi oplever stor vækst lige nu og har forrygende travlt. Derfor søger vi endnu en erfaren optiker til vores produktion på Samsø.   

Vi har stort fokus på at levere den højeste kvalitet af individuelt tilpassede lupbriller til vores slutkunder. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere dygtigt håndværk på et højt fagligt og professionelt niveau inden for udvikling og produktion af håndlavet optik.  

Du vil blive en del af et stærkt, tværfagligt team, hvis primære opgave er at servicere vores produktionsafdeling med optisk viden og praktisk håndelag. I løbet af et varieret arbejdsliv kan du også opleve at blive involveret i vores udviklingsafdeling (R&D), produkt- og kunderådgivning og andre områder, hvor der kan blive brug for dine kompetencer i samarbejde med vores øvrige optiske specialister.  

Du får: 

  • en travl og alsidig arbejdsdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er centralt for at skabe gode resultater 
  • masser af hands-on samt nye, faglige erfaringer og udfordringer 
  • mulighed for at bruge din optiske faglighed og viden på en helt unik måde, inden for et meget specialiseret fagområde. 

ExamVision er placeret på Samsø midt i Danmark og midt i den smukkeste natur. På Samsø er stærke fællesskaber, familieliv og bæredygtighed i centrum, og som tilflytter bliver du hurtigt en del af det rige forenings- og fritidsliv. På ExamVision har vi ligeledes stort fokus på balancen mellem arbejde og fritid, og du får derfor en sjælden mulighed for at kombinere en attraktiv og udfordrende optikerstilling med gode arbejdstider og drømmen om et ø-liv i balance. Og skulle du savne nogen eller noget på fastlandet, har vi desuden gode og fleksible færgeforbindelser til både Jylland (Hou og Aarhus) og Sjælland. 

For at komme i betragtning til stillingen forudsætter det, at er dygtig til dit fag og ser en spændende udfordring i at arbejde med teknisk produktion. Desuden er du autoriseret optiker. 

Interesseret?  
Så søg snarest muligt og senest den 1. november. Send venligst din ansøgning til job@examvision.com.  
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til Lise Wigard på 53 63 71 67.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. På forhånd tak!