Optiker

Job på Samsø

Optiker til vores produktion på Samsø

ExamVision har forrygende succes og søger derfor en optiker til vores produktion på Samsø.

ExamVision har stor fokus på at levere den højeste kvalitet af individuelt tilpassede lupbriller til tandlæger og kirurger over hele verden. Vi søger derfor en optiker, som brænder for at levere et højt fagligt og professionelt niveau indenfor produktion af håndlavede lupbriller.

Din hovedopgave vil bestå i at servicere vores produktionsteam med optisk viden og håndelag, men kan også bl.a. omfatte produkt- og kunderådgivning.

Vores virksomhed har et højt aktivitetsniveau, og som optiker hos ExamVision skal du være forberedt på, at du får en travl og dynamisk dagligdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i et velfungerende arbejdsliv.

Du får:

  • En hverdag med spændende og nye faglige udfordringer
  • Mulighed for at bruge din faglighed og viden på en helt unik måde, indenfor et meget specialiseret område.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team med dygtige og engagerede kolleger, der alle har forskellige indgangsvinkler til at arbejde med lupbriller.

For at komme i betragtning til stillingen forudsættes det, at du har en skarp faglighed, at du er autoriseret optiker, samt at du kan se en udfordring i at arbejde med produktion.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, opfordrer vi dig til at kontakte Lise Wigard, på job@examvision.com eller på telefon 53637167. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

ABOUT Essence Sm 01