Vikar til
Indkøb

Job på Samsø

Har du erfaring med indkøb og mod på at prøve din faglighed af og få nye erfaringer inden for et unikt og specialiseret produktområde, som rækker langt ud i verden? Har du lyst til et afvekslende arbejdsliv, hvor teamwork og godt samspil med kollegaer internt og leverandører eksternt er kernen i en sjov hverdag, hvor vi sammen skaber gode resultater? Så er du måske vores nye vikar i vores indkøbsafdeling.  

ExamVision er en lokalt forankret Samsø-virksomhed med produktion af individuelt tilpassede lupbriller til tandlæger og kirurger over hele verden. Vores lupbriller er i front på ergonomi, kvalitet og design. 

Vi oplever stor succes og har derfor forrygende travlt.  

Vi søger lige nu en kollega til et fem-måneders vikariat (med mulighed for forlængelse) i vores indkøbsafdeling. Du vil blive en del af en virksomhed i udvikling, med et godt arbejdsmiljø, engagerede kollegaer og et stærkt sammenhold. Vi tilbyder oplæring efter behov og gode ansættelsesvilkår.  

Vi forventer, at du har en vis erfaring indenfor indkøb og disponering og kan kommunikere skriftligt og professionelt på både dansk og engelsk. Du er udadvendt, smilende og har gode samarbejdsevner samt ikke mindst lyst til at arbejde på tværs af afdelinger og jobfunktioner.   

Interesseret?  
Send din ansøgning til os hurtigst muligt og senest den 15. september, da vi løbende indkalder til samtaler. Stillingen, som er fuldtids, ønskes besat snarest muligt, men vi er fleksible. Send venligst din ansøgning til job@examvision.com.  

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til vores kontor på 8792 1210.   

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. På forhånd tak!